Her barker de sammen med kniv midt i Bergen sentrum

To personer sendt til sykehus med knivskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Væpnede politistyrker leter etter tre menn i Bergen sentrum etter et masseslagsmål ved Café Opera. Det ble brukt store kniver i slagsmålet.

Dagbladet har fått tak i en video som viser dramatikken. Politiet opplyser at også de har fått innlevert et videoopptak.

- Det er skremmende å se at folk er bevæpnet i Bergen sentrum, og vi jobber med å finne ut hvem som står bak. Det er hittil ikke pågrepet noen, og har foreløpig bare kontroll på to personer som ble knivskadet, sier operasjonsleder Ole Jakob Malmo ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Haukeland universitetssykehus opplyser at mennene er alvorlig skadd.

«Svær kniv» Først ble det meldt om at én person ble skadet etter basketaket, men etter at politiet tok seg inn i et bolighus fant de enda en mann med knivskader, melder Bergensavisen (BA).

- Vi hentet ut en person med åpenbare knivskader i mageregionen. Vedkommende er sendt direkte til Haukeland sykehus, sier innsatsleder Frank Listøl til BA.

Han bekrefter at politiet ser sammenheng mellom mannen med knivskader og slagsmålet ved Café Opera.

Til Bergens Tidende forteller øyenvitne Håkon Tveit hva som skjedde:

- Plutselig bare eksploderte det. En mann kom med en svær kniv som han svingte mot ansiktet til en annen. Jeg så at offeret tok seg til ansiktet, sier Tveit til avisa.

Politiet fikk melding om masseslagsmålet klokka 13.21.

Delvis avhørt Bergenspolitiet opplyser at de fremdeles jakter på gjerningsmennene, og har fått tatt et delvis avhør av den ene av de to skadede mennene.

- Men vi vet ikke hvem vi leter etter, og driver nå med etterretning og vanlig etterforskning for å finne ut av dette, sier operasjonsleder Malmo til Dagbladet.