Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her besvimer hun på direkten - kollegaen fortsetter som om ingenting

- Alt handler om penger, hevder sint TV-seer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Er man støtt og stadig på direktesendt TV, skulle det kanskje bare mangle om det ikke gikk galt i ny og ne.

Denne uka var det gjesteprogramleder Cassie Slane som brått bre uvel på direkten. Hun blir tatt imot av QVC-programleder Dan Hughes, og sammen skal de i ekte «TV-shop»-stil selge billige nettbrett.

Derimot tar det ikke lang tid før Slane synes å bli uvel, før hun lener seg mot benken foran seg. Hun tar seg til brystet og utbryter et lite «Oh», før hun segner om i armene til kollega Hughes.

Selv om bildet raskt går over til å vise produktet - i stedet for det dramatiske som foregår i bakgrunnen - er det ikke tvil om at Slane har besvimt. Likevel fortsetter kollega Hughes som om ingenting har skjedd - og tar over der Slane stoppet opp.

Opptaket, som omtales av Huffington Post, har fått flere til å reagere over Hughes reaksjon idet kollegaen besvimer.

- Kvinnen besvimer i armene dine, og du fortsetter å selge dritt.. Veldig skuffet over din reaksjon i hennes nødssituasjon. For en fyr...! Hvordan kan noen se noe slikt skje med en annen, for så å fortsette? Alt handler om penger!!! skriver en leser på Hughes Facebook-profil etter hendelsen.

Også tyrkiske Seda Selek gjorde nyhetssendingen til Kanal 24 litt mer dramatisk enn planlagt, da hennes lave blodsukker gjorde at hun besvimte på direkten og deiset rett i gulvet.

Med QVC-gjesteprogramlederen skal det til tross for besvimelsen, gå bra.

- Tusen takk til alle sammen for de fine ordene. Jeg føler meg mye bedre i dag!