Her blåser barnevogna ned på T-banesporet

Kvinne risikerer eget liv ved å hoppe etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i London har nå offentliggjort overvåkingsbilder av alle småbarnsforeldres mareritt: Et vindkast tar tak i ei parkert barnevogn og blåser vogna og barnet ned på sporet, ikke lenge før toget kommer. En kvinne risikerer så livet ved å hoppe etter for å redde ungen, skriver BBC News.

På bildene ser man at en mann setter fra seg barnevogna i bunnen av en trappegang på stasjonen Goodge Street. Så, mens han hjelper andre familiemedlemmer, tar vinden tak i vogna og blåser den rett ned på skinnegangen. En kvinne som sannsynligvis er barnets mor, hopper resolutt etter og får opp vogna bare sekunder før neste tog ankommer.

Ulykken skjedde om kvelden 23. juli, men politiet har først nå offentliggjort bildene.

- Dette var en skremmende hendelse. Ikke bare på grunn av faren barnet ble utsatt for, men også fordi kvinnen risikerte livet ved å hoppe ned på skinnegangen, sier politiinspektør Mark Lawrie til BBC.

Politiet vet ikke hvem de innblandede er, og ønsker nå innstendig å komme i kontakt med dem, for å forsikre seg om at alt gikk bra med barnet i vogna.

SKREKKSEKUNDER: På overvåkingsbildene ser man at en mann først setter fra seg vogna - som deretter blir tatt av et vindkast og blåst utfor plattformen. En kvinne hopper så sporenstreks ned på skinnegangen og får opp vogna og barnet. Foto: BRITISH TRANSPORT POLICE / AP / NTB SCANPIX
SKREKKSEKUNDER: På overvåkingsbildene ser man at en mann først setter fra seg vogna - som deretter blir tatt av et vindkast og blåst utfor plattformen. En kvinne hopper så sporenstreks ned på skinnegangen og får opp vogna og barnet. Foto: BRITISH TRANSPORT POLICE / AP / NTB SCANPIX Vis mer