Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her ble Ann-Mari funnet

FLORØ ( Dagbladet): Kripos-etterforskere jobbet på spreng i natt for å finne svaret på det alle i Florø lurer på: Hvorfor døde Ann-Mari Seljeseth (15)?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenåringsjenta ble funnet på en holme 50 meter fra riksvei 5 like øst for Florø sentrum. Ann-Mari ble bragt fra funnstedet og inn til landet i 23-tiden i går. Jenta har trolig ligget på Kvalsvikhomen fra fredag kveld, til hun ble funnet klokka 12.30 i går.

Mannskap som har vært på holmen, forteller til Dagbladet at hun ble funnet delvis avkledd og med hendene knyttet opp foran ansiktet. En del av klærne lå i nærheten, og oppå disse lå sålen fra en av skoene hennes.

Svømt over?

Lensmann Rolf Endestad i Flora ville ikke kommentere detaljer om funnstedet. Men i går ettermiddag fant han det best å be om assistanse fra Kripos.

- Vi har ikke informasjon som tilsier at det har skjedd noe kriminelt. Vi kan heller ikke utelukke det, sier lensmannen.

Det er to tekniske etterforskere fra Kripos som skal bistå det lokale politiet i et forsøk på å finne svaret på det alle i Florø nå lurer på: Hvorfor døde Ann-Marie? Og hvordan endte hun på denne holmen?

- Klærne hennes var våte da hun ble funnet. Men det striregnet fredag kveld, så derfor er det ikke sikkert på at hun har svømt ut dit, sier lensmann Rolf Endestad.

Kripos-mannskapet dro ut til funnstedet rundt klokka 21.30 i går kveld, og begynte sine undersøkelser.

Ved midnatt var det ikke klart om etterforskerne hadde gjort funn som kan bidra til å oppklare saken.

Mange spekulasjoner

Spekulasjonene i Florø i går var mange, men holdepunktene få. Det er påstått at 15-åringen var på vei inn til ungdomsklubben Haffen i sentrum etter en fest i et bolighus i Ragnarud, et stykke utenor Florø.

- Det var en god del ungdommer innom, men det var ingen fest her hos oss fredag, sier huseieren, som er mor til den ene gutten som ble igjen da Ann-Mari gikk innover mot sentrum.

Hun benekter at 15-åringen kan ha drukket alkohol mens hun var på besøk.

Hva som har fått henne til å gå til strandlinjen er uvisst. Fra riksveien til holmen hvor hun ble funnet er det 50 meter.

DØD:</B> Ann-Mari Seljeseth (15).
I SORG:</B> Kjetil Kvalheim, Ingrid Seljeseth, Knut Johan Borge, Mariann Svortevik, Synnøve Røyrvik, Guro Galleberg og Marie Ystebø stiller det samme spørsmålet som resten av Florø plaget seg selv med i går, hvorfor ble venninnen deres funnet død og halvt avkledd på en holme?
FUNNSTEDET:</B> Mannskap som har vært på holmen, forteller til Dagbladet at Ann-Mari ble funnet i sammenkrøpet stilling, delvis avkledd og med hendene foran ansiktet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling