Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Marokko-drapene:

Her ble de pågrepet. – Folk om bord gråt

Det oppsto stor frykt blant passasjerene da de tre mistenkte etter Marokko-drapene ble pågrepet.

BUSSEN: På denne bussen ska de tre mennene ha blitt pågrepet. Bildene er brukt med tillatelse fra nettstedet Kesh24. Foto: Kesh24
BUSSEN: På denne bussen ska de tre mennene ha blitt pågrepet. Bildene er brukt med tillatelse fra nettstedet Kesh24. Foto: Kesh24 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag ble tre nye mistenkte pågrepet i forbindelse med drapene på norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24) i Marokko.

De tre ble pågrepet på en buss i distriktet Bab Doukkala i Marrakech. Fra før er en pågrepet.

Ifølge kilder Kech24 har pratet med skapte pågripelsen av de tre mennene som er mistenkt for dobbeltdrapet i Marokko, panikk og frykt blant passasjerene i bussen.

Talspersoner for sikkerhetstjenestene bekrefter til Kesh24 at de ga instruks til bussjåføren før raidet om å stoppe et sted uten å vekke oppmerksomhet rundt at de mistenkte var om bord.

Da bussen stoppet skal politi og sikkerhetstjenester ha kommet om bord i bussen og pågrepet de mistenkte. De tre skal ha vært i dyp søvn helt bakerst i bussen, og skal ifølge kilden ikke ha gjort motstand.

Likevel utløste pågripelsene stor panikk og frykt blant de andre passasjerene om bord i bussen.

Flere passasjerer ble ifølge kilden også observert gråtende.

PÅGREPET: De tre mennene som er etterlyst for drapene på Maren Ueland (28) og Louisa Vesterager Jespersen (24) ble pågrepet på en buss i Marokko etter 72 timers klappjakt. Bildene er brukt med tillatelse fra nettstedet Kesh24. Foto: Marokkansk politi / Kesh24
PÅGREPET: De tre mennene som er etterlyst for drapene på Maren Ueland (28) og Louisa Vesterager Jespersen (24) ble pågrepet på en buss i Marokko etter 72 timers klappjakt. Bildene er brukt med tillatelse fra nettstedet Kesh24. Foto: Marokkansk politi / Kesh24 Vis mer

Ifølge Nettavisen Kech24 skal de tre ha vært i besittelse av det politiet antar er gjerningsvåpenet.

Samme nettavis oppgir også det som skal være identiteten til de tre pågrepne, men det er ennå ikke bekreftet.

Bildene er brukt med tillatelse fra nettstedet Kesh24. Foto: Kesh24
Bildene er brukt med tillatelse fra nettstedet Kesh24. Foto: Kesh24 Vis mer

I går ble det kjent at marokkansk politi hadde pågrepet én av de antatte gjerningsmennene, og at de jaktet ytterligere tre personer. Det er disse som nå er pågrepet.

Ytterligere to personer skal ha blitt brakt inn til avhør i saken, men er nå løslatt.

Ifølge 2m.ma blir de pågrepne sendt til hovedstaden Rabat for videre avhør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!