Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her ble Engla (10) funnet

Lå på en øde landevei flere mil unna leteområdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BORLÄNGE/OSLO (Dagbladet.no): Det har til nå ikke vært kjent hvor svenske Anders Eklund gjemte Engla (10) etter å ha drept henne. Avisa Expressen avslører imidlertid i kveld hvor jenta ble funnet.

På en øde landevei, flere mil unna området letemannskapene har konsenterert seg om, lå den lille jenta. Politiet har sperret av et stort område rundt funnstedet, og foretar nå tekniske undersøkelser på stedet, ifølge avisas web tv.

I går innrømmet Anders Eklund å ha drept Engla (10) i den lille byen Stjärnsund i Sverige. Samtidig tilstod han drapet på Pernilla Hellgren (31) for åtte år siden. Politiavhørene ble avbrutt etter innrømmelsen, og Eklund ble med politiet for å vise hvor liket av den lille jenta lå.

- Hun ble funnet utendørs på en vei, sier vise-etterforskningsleder Patrick Säflund til Expressen.

Han forteller at jenta ble funnet i Gästrikland. Det er samme området som 42-åringen bor i.

Det var lørdag 5. april at ti år gamle Engla Juncosa-Höglund forsvant da hun skulle sykle hjem fra fotballtrening. Det var en amatørfotografs bilder av Eklunds røde bil like i nærheten av en syklende Engla som avslørte 42-åringen. I går kveld innrømte han ugjerningen under avhør med politiet.

Etter å ha drept 10-åringen skal Eklund ha kjørt innom restauranten Granliden, der han bestillte en pizza og en fanta, ifølge avisa Aftonbladet.

Noen timer tidligere skal han ha spist lunsj på en vegkro i Hedemora. Da hadde han med seg en ung kvinne han stadig skal ha blitt sett sammen med tidligere, skriver avisa.

Foto:  FAKSIMILE FRA EXPESSEN
Foto: FAKSIMILE FRA EXPESSEN Vis mer

- Han har vært her i mange, mange år. Jeg pleide å sitte og prate med ham. Han var snill, men mot jentene var han ubehagelige. Han stirret på dem og forste å få kontakt, sier Leif Persson, eier av kroa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media