Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her ble fem jegere funnet drept

Alexis (17) prøvde å ringe faren, men forbindelsen ble brutt. Gresk politi etterforsker massemord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at fem menn på jakt ble funnet døde i et landlig område i det sentrale Hellas, melder nyhetsbyrået Associated Press.

I alt er det to brødre og tre fettere som under mystiske omstendigheter ble funnet i Kalyvia-regionen, omtrent 280 kilometer nordvest for hovedstaden Aten.

Den yngste av de døde, 17 år gamle Alexis  Nikolopoulos, ringte faren, men forbindelsen ble brutt før han kunne snakke, opplyste politiet søndag. Det var faren som fant likene etter å ha søkt i området.

Fire av mennene ble funnet i åkeren ved siden av våpnene sine, og hver av dem hadde minst to skuddsår. Liket av Alexis Nikolopoulos ble funnet 100 meter bortenfor.

De andre ofrene er identifisert som Christos og Vassilis Nikolopoulos, Lambros Antressas og Ilias Pipas.

- Alle ofrene ble skutt på nært hold av gjerningsmannen eller gjerningsmennene, som hadde til hensikt å drepe, sier Vassilis Tsiatouras, som er regionssjef for politiet i Sør-Hellas til nyhetsbyrået AP.

SKUTT PÅ NÆRT HOLD:  Fire av de fem likene av de to brødrene og de tre fetterne ble funnet i en åker. Alle var skutt på nært hold. Politiet gjør nå undersøkelser på stedet der de ble funnet. Foto: AP/Scanpix
SKUTT PÅ NÆRT HOLD: Fire av de fem likene av de to brødrene og de tre fetterne ble funnet i en åker. Alle var skutt på nært hold. Politiet gjør nå undersøkelser på stedet der de ble funnet. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart