Her ble jenta (10) brutalt voldtatt

På stien, bare 100 meter fra skolen, ble skolejenta trukket gjennom snøen og buskene. Deretter ble hun voldtatt i ei hjemmesnekret lekehytte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Voldtekten skjedde på Korsvoll, mellom Nordberg og Kjelsås i Oslo, i går morges.

Sporene viser tydelig det grufulle dramaet i snøen:

Den brutale gjerningsmannen overfalt den ti år gamle jenta, og trakk henne om lag 20 meter gjennom buskene og inn i det barna kaller «guttehytta».

Godt skjult bak busker og kratt, på årets siste skoledag, ble den vesle jenta voldtatt. Medtatt og gråtende klarte hun selv å komme seg opp til skolen, der hun ble mottatt av sjokkerte lærere.

Det grufulle overgrepet skjedde knappe 100 meter fra Korsvoll skole, der elevene skulle feire juleavslutning med kos og dans rundt juletreet.

Feiringen ble brått til sjokk og sorg for elever og lærere på skolen. For andre gang på kort tid opplever de at en elev blir voldtatt på skoleveien.

«Hip hop»-lue

Politiet og foreldrene ble umiddelbart tilkalt. På bakgrunn av jentas beskrivelser klarte politiet å finne fram til åstedet. Det ble samtidig igangsatt sporsøk med politihund, mens patruljebiler søkte langs veiene i området på jakt etter en mulig gjerningsmann.

Selv om skogsstiene i området ble brukt av mange skoleelever og voksne på det aktuelle tidspunktet, har ingen vitner meldt seg til politiet. Derfor har de bare jentas beskrivelse av gjerningsmannen å gå etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer