SANDARVEIEN: Jenta gikk langs Sandarveien da en bil kom bort til henne og hun ble dratt inn i bilen før hun ble voldtatt. Ifølge politiets beskrivelser skjedde bortføringen nesten ved bilen i bildet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto
SANDARVEIEN: Jenta gikk langs Sandarveien da en bil kom bort til henne og hun ble dratt inn i bilen før hun ble voldtatt. Ifølge politiets beskrivelser skjedde bortføringen nesten ved bilen i bildet. Foto: Lasse Ljung / NyhetsfotoVis mer

Her ble jenta dratt inn i en mørk bil av ukjente menn

17-åring voldtatt i bil mens de kjørte rundt i Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Vestfold jakter to menn etter at en 17 år gammel jente i går meldte at hun ble dratt inn i en bil og voldtatt av en mann i bilen mens de kjørte rundt i byen.

Hendelsen skjedde i 18-tida i går. Jenta gikk langs Sandarveien i Sandefjord da en bil kom bort til henne.

- I bilen var det to personer, en som kjørte bilen og en i baksetet. Mannen i baksetet dro henne inn i bilen. Hun ble voldtatt mens bilen kjørte rundt, sier operasjonsleder Marius Knutsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Mennene snakket et utenlandsk språk seg i mellom. Jenta beskriver bilen som en mørk sedan med sotete bakruter.

Sandarveien ligger langs jernbanestasjonen i Sandefjord og veien går parallelt med perrongen, men på andre side. Det er busker, en grusplass med plass til biler i mellom jernbaneskinnene og Sandarveien. Gaten er opplyst med gatelys.

Jenta skal ha blitt dratt inn i bilen ved Sandarveien nummer 15 som ligger ved krysset Sandarveien / Åslyveien, opplyser politiet.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett bilen i området mellom klokka 17.00 og 19.30 i går kveld, eller som har annen informasjon.

Politiet kan kontaktes på telefon  02800.

Tenåringen ble satt av på samme sted hun ble tatt med rundt en time seinere, opplyser han.

- Vi har lett etter bilen i natt og gjort undersøkelser, men vi har ikke kommet fram til noen gjerningsmenn, sier Knutsen.

SKJEDDE I DETTE OMRÅDET: Ifølge politiet ble jenta dratt inn i bilen ved Sandarveien nummer 15 som ligger her ved krysset Sandarveien / Åslyveien. De mange lysene i bakgrunnen utgjør jernbanestasjonen i Sandefjord. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto
SKJEDDE I DETTE OMRÅDET: Ifølge politiet ble jenta dratt inn i bilen ved Sandarveien nummer 15 som ligger her ved krysset Sandarveien / Åslyveien. De mange lysene i bakgrunnen utgjør jernbanestasjonen i Sandefjord. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto Vis mer