Her ble jenta dratt inn i en mørk bil av ukjente menn

17-åring voldtatt i bil mens de kjørte rundt i Sandefjord.

SANDARVEIEN: Jenta gikk langs Sandarveien da en bil kom bort til henne og hun ble dratt inn i bilen før hun ble voldtatt. Ifølge politiets beskrivelser skjedde bortføringen nesten ved bilen i bildet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto
SANDARVEIEN: Jenta gikk langs Sandarveien da en bil kom bort til henne og hun ble dratt inn i bilen før hun ble voldtatt. Ifølge politiets beskrivelser skjedde bortføringen nesten ved bilen i bildet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Vestfold jakter to menn etter at en 17 år gammel jente i går meldte at hun ble dratt inn i en bil og voldtatt av en mann i bilen mens de kjørte rundt i byen.

Hendelsen skjedde i 18-tida i går. Jenta gikk langs Sandarveien i Sandefjord da en bil kom bort til henne.

- I bilen var det to personer, en som kjørte bilen og en i baksetet. Mannen i baksetet dro henne inn i bilen. Hun ble voldtatt mens bilen kjørte rundt, sier operasjonsleder Marius Knutsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Mennene snakket et utenlandsk språk seg i mellom. Jenta beskriver bilen som en mørk sedan med sotete bakruter.

Sandarveien ligger langs jernbanestasjonen i Sandefjord og veien går parallelt med perrongen, men på andre side. Det er busker, en grusplass med plass til biler i mellom jernbaneskinnene og Sandarveien. Gaten er opplyst med gatelys.

Jenta skal ha blitt dratt inn i bilen ved Sandarveien nummer 15 som ligger ved krysset Sandarveien / Åslyveien, opplyser politiet.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett bilen i området mellom klokka 17.00 og 19.30 i går kveld, eller som har annen informasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer