Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her ble jentene funnet

BANEHEIA, KRISTIANSAND (Dagbladet): En liten avkuttet stubbe marker stedet der Lena og Stine Sofie ble funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De ytre sperringene ble i kveld opphevet. Nå er det kun et lite område på rundt femti ganger hundre meter som er avsperret. To polititjenestemenn vokter åstedet.

Det er overskyet, men ellers er forholdene ganske like den fredagskvelden drapene etter all sannsynlighet ble begått. Det er fortsatt lyst, men det begynner å mørkne. Lydene bærer langt, men den fredagen var det ingen som hørte skrik eller andre mistenkelige lyder i området.

Det gjør inntrykk å stå på den lille kollen bare 20 meter fra funnstedet. På den ene siden ser du ut over Baneheias krattskog, over Kvadraturen og ned mot den idylliske Odderøya. Når du snur deg møtes du av politiets sperrebånd. Bak to trær kan du skimte en liten, nykuttet stubbe som markerer funnstedet.

Stubben står igjen etter at de tekniske åstedsgranskerne måtte kutte et lite tre. Når den siste sperreteipen og de hvite markeringene manngarden etterlot seg er fjernet, vil den fortsatt markere den grufulle forbrytelsen som framover vil prege livet rundt Baneheia.

De tekniske undersøkelsene på åstedet er nå være ferdige, men politiet ser fortsett ikke bort i fra at de vil måtte foreta nye søk i området.

Drapsvåpenet skal fortsatt ikke være funnet.

FUNNSTEDET: Granskningene på åstedet er nå over, men et lite område er fortsatt avsperret. Den lille hvite stubben mellom de to trærne midt på bildet markerer funnstedet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling