Her ble nordmannen funnet med seks barn

Hadde kosedyr og norsk flagg på soverommet i Gambia.

KOSEDYR OG LEKER: Nordmannens soverom er preget av en rekke barneartikler. Her ble han pågrepet søndag kveld, sammen med seks småbarn. Foto: TORE MEEK/SCANPIX
KOSEDYR OG LEKER: Nordmannens soverom er preget av en rekke barneartikler. Her ble han pågrepet søndag kveld, sammen med seks småbarn. Foto: TORE MEEK/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUFUT/OSLO (Dagbladet): I dag har norsk presse fått tilgang til soverommet der den 45-årige nordmannen som sitter fengslet i Gambia, siktet for overgrep, skal ha blitt funnet sammen med seks småbarn.

På to madrasser på golvet sov Grenlands-mannen under de lange oppholdene i byen Brufut. Soverommet er preget av kosedyr, leker - og  et norsk flagg.

- Innrømmet skyld Tidligere i dag møtte nordmannen i retten. Der skal han ha innrømmet overgrepene mot de seks barna, og ble fengslet for enda en periode.

Dagbladet møtte i går Bakari Bojenj. Han er faren til fire av barna som skal ha blitt misbrukt av 45-åringen. På tross av anklagene mot nordmannen har han ikke tenkt å bryte kontakten med ham.

- Dette er fortid. Vi må klare å tenke framover, sa familiefaren.

Grenlands-mannen skal systematisk ha gjort gambiere økonomisk avhengig av ham, blant annet ved å betale skolegangen for barna.

Mannen skal ha hatt en liknende framferd i Norge, der han gjennom pirattaxivirksomhet innyndet seg i det gambiske miljøet i Oslo.

Vil kopiere bilder Oslo-politiet har for tida en egen etterforskning mot 45-åringen; han er siktet for å ha forgrepet seg på en fireårig gutt med gambisk opprinnelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer