- Her ble to barn truffet

Her dokumenterer Mo angrepene i et boligstrøk i Benghazi i dag. Nå ligger han selv på sykehus.

BLODIGE PUTER: I taket over dette soverommet er det et stort hull. Ifølge videoen ble to barn hardt skadd i dette angrepet mot et bolighus i Benghazi. Foto fra MOs video/ Livestream.
BLODIGE PUTER: I taket over dette soverommet er det et stort hull. Ifølge videoen ble to barn hardt skadd i dette angrepet mot et bolighus i Benghazi. Foto fra MOs video/ Livestream.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Innbyggerne i Benghazi er under angrep. Nå dokumenterer de selv det som skjer i byen og sprer bildene på nettet.

En mann som kaller seg Mo er blant de som rapporterer med video på nettstedet Livestream. I et videoklipp fra i dag tidlig tar han seerne med på en vandring rundt i gatene i boligstrøket Dollar. Folk viser ham knuste og utbrente biler, han finner rester av ammunisjon, beskutte og ramponerte hus.

- Herregud, herregud, bare tenk deg at noen var her, sier Mo, og plukker opp noen metallkuler, rester av ammunisjon.

Inne i ett av husene er det et stort hull i taket på et av soverommene. Mo filmer både utenfra og innenfra. En mann holder opp en blodig hodepute. Ifølge Mo tilhører de to barn på fire måneder og fem år, som ble alvorlig skadd og brakt til sykehus i angrepet.

«Dette er videoen Mo har tatt. Det er i Dollar-området, rent boligområde. Han (Kadhafi, journ.anm.) angriper benghaziske sivile. To hus er angrepet allerede, to barn er hardt skadd og brakt til sykehus. Fire måneder og fem år gamle. BARN. For Guds skyld, HVOR ER FN???» står det i bildeteksten.

Senere hører man Mo si at han sitter bak på en lastebil. Det er mye støy rundt ham.

-  Vi er midt i skytingen nå, sier han. Så blir det stille.

Ifølge informasjonen på forumet, gikk Mo tom for batteri. I ettermiddag blir det sagt at han er kritisk skadd og ligger på sykehus. Mo omtales nå som en helt på forumet, som du kan følge her.

libya17feb on livestream.com. Broadcast Live Free