Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her ble tre drept

Dette er alt som er igjen av bilen med de to ungdommene på 18 og 16 år som omkom ved Eidsberg i går. Føreren av den møtende bilen ble også drept. Årets første septemberdag ble fem mennesker drept og åtte skadd på norske veier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde klokka 18.45, og politiet har mistanke om at ungdommenes bil holdt høy hastighet.

- Det er nesten ingen bremsespor på ulykkesstedet. Ingen av bilene rakk å bremse særlig før det smalt, sier Per Fjeld ved Rakkestad lensmannskontor.

Lastebilulykke

Tidligere på dagen, ved 16-tida, omkom en person i en ulykke i Aurskog-Høland i Akershus. I tillegg ble en person alvorlig skadd og to andre lettere skadd i ulykken, som skjedde da en lastebil kolliderte med en personbil i Finstadkrysset i Aurskog.

I Grue i Hedmark ble tre menn i 18- 20-årsalderen skadd i en utforkjøring på riksvei 20. To slapp fra det med lettere skader, mens tredjemann ble brakt til Ullevål med alvorlige hodeskader.

218 døde

I Mo i Rana omkom en 70 år gammel mann i en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. Ulykken skjedde ved 13-tida. Den jevnaldrende kvinnen som var passasjer i personbilen, slapp fra det med lettere skader.

I alt ble 104 mennesker drept på veiene i juni, juli og august, mot 94 i fjor. Tall fra Trygg Trafikk viser at det så langt i år har omkommet 218 personer i trafikken, mot 198 i fjor. Det er 20 flere drept enn i fjor, en økning på vel ti prosent.