Her blir bankraneren felt av glattisen

Og da klarte gisselet å rømme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(DAGBLADET): Gisseldramaet utenfor en bank i USAs hovedstad Washington D.C., var over på kort tid. Mannen som hadde ranet banken med to falske bomber, tok en kvinnelig bankansatt som gissel i et forsøk på å komme seg ut av situasjonen.

En video viser at banken er fullstendig omringet av bevepnede politifolk.

Raneren retter pistolen mot hodet til gisselet og med kvinnen som skjold og ryggen mot veggen, beveger han seg ut av halvsirkelen av politifolk.

Kanppe 20 meter fra inngangen til banken eksploderer fargeampullene som skjuler seg blant pengene som mannen har fått med seg. Videoen viser en rød sky av fargestoffet fra bagen med ransutbyttet.

Mannen som har kroppen vendt mot politiet forsøker så å rygge ut i en gate, men det glatte føret gjør at mannen sklir og mister fotfestet.

Han faller bakover og gisselet benytter sjansen til å stikke. Raneren får igjen balansen og setter etter kvinnen.

- Han mistet fotfestet og når gisselet rømmer, forfølger han henne, samtidig som han retter en 9 mm pistol mot kvinnen, sier assisterende politisjef Drew Tracy til TV-kanalen ABC-News.

Idet raneren retter pistolen mot gisselet, åpner seks politimenn ild mot raneren som dør på stedet. Gisselet er uskadd.

- Gjerningsmannen kom rett mot politifolkene. En veldig farlig situasjon, noe disse politifolkene aldri har opplevd tidligere i sin karriere og som de sannsynligvis aldri får se igjen, sier politmannen Andy Ellis.