Her blir bordellparet avslørt

Her går alarmen til Økokrim: Pengene som paret leverer i banken, er fortjenesten fra et luksuriøst bordell i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Overvåkingsbildene vakte politiets mistanke mot eierne av et luksusbordell i Oslo. Bankansatte slo alarm etter at samboerparet kom med totalt 990 000 kroner i bæreposer i februar 2002, fordelt over fire dager. Pengene var ifølge politiet utbytte fra bordellet Marylins, som tilbød SM-tjenester og luksus-sex til kundene.

Førte regnskap

Samboerparet skal i over et år ha drevet luksusbordellet med adresse på Kampen i Oslo. Fra utsida så det ut som en staselig villa. Inne bak lukkede dører var det et velorganisert luksusbordell. Samboerparet førte nøye regnskap over virksomheten, og via et ulovlig videokamera i resepsjonen overvåket de både kundene og de ansatte. I går ble en 41 år gammel Oslo-mann dømt til åtte måneders fengsel for hallikvirksomhet. Saken mot samboeren, en 45 år gammel Oslo-kvinne, ble utsatt fordi kvinnen leverte sykemelding.

Til sammen skal de to ha tjent vel to millioner kroner på virksomheten. Etterforskningen ble satt i gang etter at samboerparet i februar 2002 troppet opp i en OBOS-bank med 300 000 kroner i kontanter for å betale en leilighet som kvinnen hadde kjøpt. Overvåkingsbildene som Dagbladet kan trykke i dag, er et sentralt bevis mot samboerparet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer