Her blir bruden våt og forlatt i sitt eget bryllup

- Dette blir en god historie vi kan fortelle barnebarna, sier bruden selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Enhver brud drømmer om det perfekte bryllup som hun kan bære med seg resten av livet som et kjært minne, men for Maegan Walber gikk ikke bryllupet helt som planlagt.

Etter å ha inntatt middagen var det tid for fotografering ved innsjøen Gun Lake i Shelbyville i den amerikanske delstaten Michigan. Brudeparet omgitt av forlovere og familie stilte seg opp på brygga, som skulle sørge for den perfekte bakgrunnen til de minnerike bildene.

Det var bare det at vekta til bryllupsfølget ble for tung for brygga og plutselig deiset alle sammen ned i vannet. Den utrolige hendelsen ble fanget på film av Anne Oppenhuizen i firmaet Inspiration Video, som har spesialisert seg på å forevige bryllup.

- Kunne ikke tro det Bruden selv fryktet for at den tunge brudekjolen skulle skape problemer da hun endte i vannet, men ganske snart kom smilet tilbake.

- Da jeg kom opp av vannet bare lo jeg. Jeg kunne bare ikke tro at vi faktisk endte i vannet, sier Maegan til WoodTV.

- Hele bryllupsfølget ender i vannet, du kan ikke komme opp med noe sånt, sier hun videre.

En detalj i videoen, som verken bruden eller brudgommen har kommentert til media, er brudgommen Erics svært lite riddelige oppførsel når ulykka først er ute.

Forlot bruden i vannet Maegan og Eric lander naturligvis omtrent oppå hverandre i vannet, men i stedet for å sørge for at bruden sin kommer seg trygt på land, går Eric for «alle mann for seg selv»-moralen. Det er Maegans forlover sørger for at bruden flyter inn til land.

Heldigvis for Maegan hadde hun en kjole i reserve og bryllupet ble i hvert fall minnerikt.

- Dette blir en god historie vi kan fortelle barnebarna, sier bruden.

BRUDEN? Brudgommen (ryggen til, foran) er på vei opp av vannet, men skjønner plutselig at han helt har glemt bruden.
BRUDEN? Brudgommen (ryggen til, foran) er på vei opp av vannet, men skjønner plutselig at han helt har glemt bruden. Vis mer