Her blir Carlesha kidnappet

Politiet offentliggjør overvåkningsvideoer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag kveld ble 22 år gamle Carlesha Freeland-Gaither bortført.

Politiet i Philadelphia fikk søndag kveld inn melding om en bortføring i bydelen Germantown.

En ny overvåkningsvideo viser bilder av den angivelige gjerningsmannen.

Ber publikum om hjelp Philadelphia Police Department har nå offentliggjort to overvåkningsvideoer.

Den ene viser kidnappingen av en kvinne, identifisert som Freeland-Gaither, søndag kveld.

Den andre videoen viser den mistenkte på en bensinstasjon i Maryland tirsdag morgen.

«Det ble funnet et vitne som fortalte at han hadde sett en kvinne, identifisert som Carlesha Freeland-Gaither, rope om hjelp, og bli tvunget inn i et kjøretøy med fire dører, muligens en grå Ford Taurus», skriver politiet på hjemmesidene sine.

De håper at videoene kan øke sjansen for å få identifisert gjerningsmannen.

Brukte bankkortet hennes Tirsdag morgen, to dager etter bortføringen, skal noen ha tatt i bruk Carlesha Freeland-Gaithers bankkort.

Politiet har sporet kortbruken til en minibank i Aberdeen i Maryland. Aberdeen ligger omtrent 130 kilometer, eller halvannen time med bil, unna Germantown.

Dennis Wilson, inspektør i Philadelphia Police, skal tirsdag ha uttalt at den siste overvåkningsvideoen, fra Aberdeen, viser en mann som likner den mistenkte.

Kjempet imot Ifølge CNN vet ikke politiet om Freeland-Gaither kjente kidnapperen, men ut fra overvåkningsvideoen er det ingenting som skulle tilsi det.

«Hun mistet både briller og mobil på gaten mens hun kjempet i mot. Like før bilen kjørte avgårde, knuste Freeland-Gaither et av passasjervinduene», skriver CNN.

FBI utlover en dusør på opp til 25 000 dollar for informasjon som fører til arrestasjon og domfellelse av den skyldige. Også andre har lovet store summer, og den totale dusøren ligger på 47 000 dollar.