Her blir de tatt i politiets «Operasjon Comeback»

Her blir narkodømte Manzar Arfat Afzal (38) igjen pågrepet. Nå er byggefirma-eieren mistenkt for å ha styrt kilovis med amfetamin til det kriminelle mc-miljøet på Østlandet.

PÅGREPET: Narkosiktede Manzar Afzal (38) ble pågrepet i en planlagt politiaksjon 11. juni, bare dager etter at han fikk en narkotikadom i lagmannsretten. Her blir han ført ut av villaen han disponerer i Lørenskog til en sivil politibil mens han viser sin misnøye med Dagbladets tilstedeværelse. Foto: DAGBLADET
PÅGREPET: Narkosiktede Manzar Afzal (38) ble pågrepet i en planlagt politiaksjon 11. juni, bare dager etter at han fikk en narkotikadom i lagmannsretten. Her blir han ført ut av villaen han disponerer i Lørenskog til en sivil politibil mens han viser sin misnøye med Dagbladets tilstedeværelse. Foto: DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om de aktuelle miljøene? Send sms eller ring journalisten direkte på 412 15 090 eller send epost.

Politiet på Romerike har i over et år etterforsket et narkotikanettverk der menn fra beryktede mc-klubber, norskpakistanske kriminelle og personer i kretsen rundt Nokas-ranerne, skal ha samarbeidet.

Etter det Dagbladet erfarer har en rekke siktede blitt avlyttet og fulgt tett av spanere i flere måneder. Etterforskningen, kalt «Operasjon Comeback», har også forgreininger til pågripelser i flere andre politidistrikt og undersøkelser i utlandet.

- Kilovis med amfetamin I 08.30-tida 11. juni ble 38 år gamle Manzar Afzal pågrepet i en stor villa i Lørenskog. Da to politikvinner førte 38-åringen til en ventende sivil politibil, viste han tydelig misnøye med at Dagbladet var tilstede. Samtidig gikk politiet til aksjon også mot leiligheten til en venn (37) av Afzal på Romerike. Fra før er ytterligere minst to menn pågrepet.

Afzal er nå siktet for grov narkotikaforbrytelse og varetektsfengslet i full isolasjon, etter at politiet skal ha knyttet ham til leveranser av mange kilo amfetamin så seint som i vinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer