Her blir den 18 mnd gamle jenta kastet ut av bilen

Mens mor (16) og far (17) flyktet fra politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gruppe tenåringer prøvde i forrige uke å kjøre fra politiet i Texas etter å ha utført et væpnet ran. Men midt i biljakta mistet den 17 år gamle sjåføren kontrollen over den store SUV-en der ungdommene satt og bilen rullet rundt.

Det som skjedde videre sjokkerte erfarne politifolk.

Mor og far i bilen Mens den store bilen ruller rundt, faller nemlig ei lita jente ut av bakvinduet. Utrolig nok reiser hun seg umiddelbart og forsøker å løpe bort igjen til SUV-en, mens politiet får stoppet bilen fra å flykte videre. Den lille jenta virker naturlig nok forvirret, men heldigvis kommer en kvinne styrtende til og løfter henne opp i sikkerhet.

Politiets videre undersøkelser gjør ikke episoden mindre sjokkerende. Sjåføren av bilen, Kenny Shawn Jimenez (17), er den lille jentas far, mens kvinnen som kom styrtende til er jentas mor (16), skriver CNN. I tillegg til den 18 mnd gamle jentas foreldre, var ytterligere en 16-åring i bilen, samt en 14-åring.

Det hele ble filmet av det lokale politiet i Lubbock i staten Texas, en video du kan se øverst i denne saken.

- Jeg tror alle som ser videoen blir sjokkert over å se at det lille barnet reiser seg med en gang, går rundt og virker å være i god form. Det er et mirakel at hun bare pådro seg mindre skader, sier Jonathan Stewart i Lubbock-politiet.

Ranet 19-åring Den lille jenta ble kjørt til sykehus, men skrevet ut etter kort tid uten alvorlige skader.

Biljakta startet da ungdommene i SUV-en, som forøvrig var stjålet, ranet en 19 år gammel kvinne utenfor en bar. 19-åringen ble truet med å bli skutt, men turte likevel å påpeke overfor tenåringene som ranet henne at hun reagerte på at de hadde med seg et lite barn mens de utførte grov kriminalitet.

Tenåringene er siktet for væpnet ran, for å ha satt livet til et lite barn i fare, for å ha motsatt seg pågripelse og for organisert kriminalitet.