Her blir den psykisk utviklingshemmede jenta (4) mishandlet av barnehageansatt

Hendelsen ble fanget opp av overvåkningsvideo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Denne sjokkerende overvåkningsvideoen fra en barnehage i den kinesiske Guangdong-provinsen, viser hvordan en barnehageansatt mishandler ei fire år gammel jente.

Videoen viser at læreren kaster den lille jenta i gulvet, før hun fortsetter med å sparke og riste det hjelpesløse barnet, som ifølge lokale medier skal ha mistet bevisstheten under overgrepet.

Pådro seg hjerneskader Den psykisk utviklingshemmede jenta, pådro seg alvorlige hjerneskader som følge av mishandlingen.

Den siste måneden har hun blitt operert to ganger, men kan fortsatt ikke gå eller snakke tydelig, ifølge lokale medier.

Til tross for at overvåkningsvideoen beviser det brutale angrepet på den lille jenta, nekter læreren, som nå er tiltalt for mishandlingen, for å gjort noe galt.

Kina i sjokk Ifølge kinesisk lov er det forbudt for lærere å diskriminere, fysisk straffe eller ydmyke elever.

Likevel har det den siste tiden vært flere skandaleoppslag som omhandler nettopp barnemishandling på kinesiske skoler og barnehager.

På en førskole i Shanxi-provinsen tidligere denne måneden ble en fem år gammel jente klappet til 70 ganger av læreren sin for å svart feil på en matteoppgave.

Bare noen dager senere gikk et bilde av en gutt fra den kinesiske Zhejiang-provinsen verden rundt. Bildet viste den hylende gutten mens han ble løftet opp etter ørene av læreren sin.