Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her blir elskeren tatt på fersken

Forsøkte å flykte fra elskerinnens rasende ektemann.

DÅRLIG GJEMMESTED: Hvis den 25 år gamle mannen hadde tenkt å gjemme seg for den rasende ektemannen til elskerinnen, valgte han muligens det verste stedet. Foto: All Over
DÅRLIG GJEMMESTED: Hvis den 25 år gamle mannen hadde tenkt å gjemme seg for den rasende ektemannen til elskerinnen, valgte han muligens det verste stedet. Foto: All Over Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det meste gikk rett vest da Sun Meng skulle ha seg en hyrdestund hjemme hos elskerinnen sin, mens mannen hennes var ute.

Mens elskeren og elskerinnen er i full gang, kommer en forsmådd herremann hjem i den kinesiske byen Chengdu.

Sun Meng tok kanskje ikke den raskeste veien ut av leiligheten, men muligens den enkleste.

Han hoppet ut på balkongen og opp på aircondition-anlegget. Der blir han stående, splitter naken, til stor forlystelse for naboene. Samtidig blir han skjelt ut av elskerinnens mann.

Nå har 25-åringen blitt frosset ut av lokalsamfunnet. En oppegående nabo tok nemlig bilder av det hele, og publiserte det på et lokalt nettsted.

- Familien min skammer seg, og ingen av mine egne naboer snakker med meg lenger. Jeg vet at det jeg gjorde var galt, men jeg var redd for at han skulle drepe meg.

Sun Meng har blitt latterliggjort etter trekantdramaet.

- Folk ler til og med av hvordan jeg så ut naken, men jeg må understreke at det var veldig kaldt den dagen, forklarte han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media