Her blir en mann trakassert fordi de TROR han er muslim

Hundrevis av amerikanere demonstrerer mot moské på Ground Zero.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Rasende innbyggere i New York gikk i dag til verbalt angrep på en svart mann med et hodeplagg som ligner på det samme som muslimske menn bruker. Det hele skjedde i forbindelse med gårsdagens protest mot byggingen av en moské nær Ground Zero.

Se hele opptrinnet i YouTube-vinduet over.

Til tross for at han forteller dem at han ikke praktiserer islam, fortsetter en rekke mennesker å oppføre seg svært aggresivt mot mannen - som ikke bøyer seg tilbake av den grunn.

- Dere har ikke peiling på hvorfor jeg er her, sier han.

Mannen, identifisert som snekkeren Kenny, blir senere reddet ut fra ordkrigen av to menn og deretter bedt om å forlate stedet av hensyn til sin egen sikkerhet og blir eskortert bort av politifolk, skriver The Daily Mail.

Både motstandere og tilhengere av planer om å bygge en moské like ved Ground Zero demonstrerte under gårsdagens protester i går. Anslagsvis 250 tilhengere og 450 motstandere av byggeplanene holdt på bannere og ropte ut sine slagord, skriver NTB.

På motstandernes bannere kunne man blant annet lese «stopp sharia før den stopper deg» og «bevar verdigheten til våre kjære som ble drept 9/11». Moskétilhengerne, på sin side, beskyldte motstanderne for rasisme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer