Her blir han pågrepet: Sajid Hussain (38) utpekt som sentral i menneskehandel-sak

Butikkleder skal ha nektet å åpne døra da politiet slo til i morges. Flere andre familiemedlemmer pågrepet på annen adresse. Lillebror ble fengslet i august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet kjenner til at Sajid Hussain (38) er en av de sentrale pågrepne i dagens enorme politiaksjon mot nettverket rundt dagligvarekjeden Lime Minipris.

En mannsterk politigruppe oppsøkte Sajid Hussain i hans bolig på Etterstad i Oslo i 08.15-tida i dag, men 38-åringen skal først ha nektet å åpne døra frivillig. Blant annet klatret en sivilkledd tjenestemann opp til en balkong i andre etasje av bygningen mens andre politifolk gjorde seg klare til å bruke verktøy for å åpne hoveddøra.

I likhet med flere av de andre som nå er tatt, er han siktet for menneskehandel eller medvirkning til dette og annen alvorlig økonomisk kriminalitet, etter det Dagbladet erfarer.

38-åringen er storebroren til Sajjad Hussain (37) som ble pågrepet for tre uker siden, siktet for grov menneskehandel i samme sak. I tillegg til Hussain-brødrene ble også flere andre av deres familiemedlemmer i dag pågrepet på en adresse på Tøyen i Oslo.

Totalt er minst ti personer pågrepet. Enda flere er siktet i sakskomplekset, der blant andre Kripos er involvert i etterforskningen, som er ledet av Romerike politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer