Her blir Megan (17) kastet 21 meter bortover asfalten

- Jeg husker bare at jeg gikk over sebrastripene, sier hun fra sykesenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Britisk politi går ut med overvåkningsbilder etter at Megan Heaps (17) ble påkjørt i en fotgjengerovergang. Påkjørselen skjedde mandag kveld i Stockport.

Politiet karakteriserer påkjøringen som spesielt grov. Ikke bare ble Megan kjørt ned i en fotgjengerovergang, bilen som kjørte på henne deltok i en fartslek og kjørte på feil side av veien.

- Jeg kom meg halvveis over, da jeg så opp kom det en bil mot meg i 100-110 km/t i feil kjørebane. Jeg hadde ikke nubbesjans til å komme meg unna, sier 17-åringen til lokalavisa Manchester Evening News.

Megan endte oppå panseret til en Vauxhall Astra, før hun ble kastet av etter 20 meter. Hun ble liggende livløs på asfalten etter sammenstøtet, men til alt hell pådro hun seg kun mindre skader i skulderen.

- Jeg har smerter nedover hele venstre side av kroppen. Det verste er at dette skjedde rett ved siden av en barneskole. Hadde dette skjedd på dagen, kunne det vært et barn som hadde blitt drept, sier 17-åringen som går på idrettsgymnas.

Astraen som kjørte ned Megan er nå etterlyst, det samme er en blå Golf som deltok i villmannskjøringen gjennom byen.

- Jeg er sikker på at sjåføren fikk med seg det som skjedde. At han kjører videre etter å ha meid ned ei ung jente og lar henne bli liggende midt i veien er sjokkerende, sier politibetjent Steven Wright.