Her blir Osama (16) skutt

Den palestinske eleven hadde bind for øynene og var bakbundet da de israelske soldatene skjøt ham i føttene.

I SJOKK: Her løper den 16-årige gutten Osama Hajajeh (t.h) fra israelske soldater, etter å ha blitt skutt i den ene foten, forteller kilder til Dagbladet. Dette skjedde forrige torsdag, i den palestinske landsbyen Tuqu, nær Betlehem. Den israelske hæren har sagt at unggutten ble skutt mens han forsøkte å flykte, ifølge Haaretz. Foto: Mohammed Hmeid / Afp / Scanpix
I SJOKK: Her løper den 16-årige gutten Osama Hajajeh (t.h) fra israelske soldater, etter å ha blitt skutt i den ene foten, forteller kilder til Dagbladet. Dette skjedde forrige torsdag, i den palestinske landsbyen Tuqu, nær Betlehem. Den israelske hæren har sagt at unggutten ble skutt mens han forsøkte å flykte, ifølge Haaretz. Foto: Mohammed Hmeid / Afp / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en sykeseng på kirurgisk avdeling på et sykehus nær Betlehem ligger 16-årige Osama Hajajeh. Han er palestinsk elev og gjeter, men ble skutt i begge beina torsdag i forrige uke.

- Dette skjer igjen og igjen. Ikke noe er billigere enn et liv til en palestiner. Her kunne soldatene ha stoppet ham med hånda, uten å bevege seg, men de skyter først, sier Gideon Levy, journalist i israelske Haaretz.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer