Her blir presten konfrontert av en homofil etter å ha sammenliknet homofili med pedofili

Nå er den høylytte t-bane-diskusjonen blitt en hit på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det ble høy temperatur på en t-bane i New York nylig, da en prest ivrig og høylytt delte sine homofobiske meninger med de mange medpassasjerene om bord.

Mens mange, mer eller mindre ufrivillig, hørte på prestens drøye utsagn, var det ikke alle om bord som greide å ignorere ham.

Presten var alt annet enn åpen for andre innspill, og reagerte med sinne, da en homofil mann, ikledd en brunaktig frakk og pelslue, begynte å konfrontere ham.

- Du lærer bort hat. Du er slem og full av hat, sa mannen, etter at presten blant annet skal ha uttalt at «homofil sex er en synd» og sammenliknet homofile med pedofile, ifølge Huffington Post.

Truet med å hente skytevåpen Presten skal så ha truet med å gå hjem og hente skytevåpen dersom den homofile mannen ville finne på å komme i nærheten av kirken hans.

- Falsk profet! Han er redd og full av hat, gjentok den homofile mannen for de mange tilhørerne.

Presten måtte også finne seg i latter og hoderisting, da han hevdet at «Michael Jackson døde fordi han var homofil».

Etter å ha skreket i munnen på hverandre en stund, ga den homofile mannen tilsynelatende opp og satte seg ned.

- Jesus elsker meg Men da presten fortsatte med utsagn som «Du kan ikke sette to menn sammen i en seng. Menn har ikke bryster, de har peniser», reiste han seg opp og ropte:

- Jeg er mann, og jeg er en god mann. Og jeg er en homofil mann. Og Jesus elsker meg.

For dette mottok han jubel og applaus fra flere av de andre passasjerene om bord.

Sett av 380 000 Til tross for dette vek presten likevel ikke, og dro navnene til president Barack Obama og New York-borgermester Michael Bloomberg inn i diskusjonen:

- Jeg skal fortelle Obama at homofili er galt! Jeg forteller Bloomberg at homofili er galt!

- Vi hører falskheten din. Jesus er kjærlighet. Dette toget er fullt av kjærlighet. Kjærligheten vinner, repliserte den homofile mannen før han oppfordret de andre passasjerene til å klappe for kjærligheten.

Videoen av den heftige diskusjonen ble lagt ut på Youtube på lørdag, og har allerede blitt en netthit. I skrivende stund er den sett av over 380 000.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer