- Her blir Rosita (43) slått med jernstenger

Tok selv bilde av mennene som skal ha trengt seg inn hjemme hos henne i Båtsfjord.

- TIL ANGREP: Den angivelige hovedmannen bak angrepet mot Rosita, sekunder før han skal ha slått 43-åringen med to slipestenger i jern. Foto: Privat
- TIL ANGREP: Den angivelige hovedmannen bak angrepet mot Rosita, sekunder før han skal ha slått 43-åringen med to slipestenger i jern. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De prøvde å ta fra meg kameraet da de dro, men jeg tviholdt på det, sier Rosita Ramoskiene (43) til Finnmarken.

At hun fremdeles har kompaktkameraet sitt i behold, skal være grunnen til at hun nå kan dokumentere hvordan tre maskerte menn angivelig trengte seg inn i hennes hjem i Båtsfjord og banket henne opp med jernstenger.

Den litauiske kvinnens venstre arm er gul og blå, det samme er deler av ansiktet - angivelig etter en rekke slag med stengene, som egentlig er sliperedskaper for fiskekniver.

- Strømmen gikk Overfallet skal ha skjedd forrige torsdag. Mens Rosita, samboeren og gudsønnen satt på altanen, ble det plutselig mørkt i stua.

- Strømmen hadde gått, så Rosita gikk for å se etter hva som hadde skjedd. Da hun kom ned, så hun mennene, i full gang med å dra ut sikringer fra sikringsskapet, forteller gudsønnen (19) til Dagbladet.

Han er på ferie i Norge og bor hos Rosita og samboeren under oppholdet.

- Vi hørte noe bråk nedenfra, og da jeg kom ned, så jeg at det pågikk en slåsskamp. Siden jeg er den som kan best engelsk av oss, gikk jeg for å ringe politiet. Da jeg kom tilbake igjen, hadde mennene løpt til bilen og stukket av, forklarer 19-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer