Her blir skoleelev tatt

18-åring pågrepet av bevæpnet politi på Kråkerøy.

PÅGREPET: Her blir en unggutt ført vekk av politiet etter at han ble pågrepet av bevæpnet politi på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Foto: HEIDI JANSSON
PÅGREPET: Her blir en unggutt ført vekk av politiet etter at han ble pågrepet av bevæpnet politi på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Foto: HEIDI JANSSON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En person er pågrepet i forbindelse med truslene mot Glemmen videregående skole i Fredrikstad, opplyser politiet.

- Jeg kan bekrefte at det er pågrepet en person i sakens anledning, sier operasjonsleder Trond Puck ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.

- En unggutt sto og snakket i mobiltelefonen på andre sida av gata, da tre bevæpnede politimenn gikk rett mot ham. Ungdommen strakk den ene hånda i været, mens han la mobilen ned på gata med den andre. Politiet tok med mobilen hans, forteller øyenvitnet Heidi Jansson til Dagbladet.

- Politiet påførte gutten håndjern og plasserte ham i en politibil og kjørte bort, sier Jansen, som tok sms-bilder av politibilen med gutten sittende inni.

Ifølge Fredriksstad Blad skal unggutten ha tilknytning til Noroff skole. Der skal det nå pågå et informasjonsmøte. Noroff er en kreativ skole som blant annet tilbyr undervisning i film.

Politiet vil ikke si noe om hvor eller når personen ble pågrepet, men henviser til pressekonferanse i Sarpsborg klokka 14.45. Vise-politimester i Østfold politidistrikt, Thor B. Klepper, sier til TV 2 Nyhetskanalen at situasjonen er under kontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.