Her blir turen til fornøyelsesparken et mareritt for Danny og Conor (16)

Tenåringene ble hardt skadd da vogna deres ble kastet av karusellen i full fart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De to 16-åringnee Danny Keogh og Conor Baker skulle ha en morsom dag i fornøyelsesparken Billy Bates i Leicester lørdag, men i stedet ble det en skremmende dag de seint vil glemme.

Da de to kjørte karusellen Mega Bounce Frog - som snurrer rundt og rundt i høy fart - ble nemlig vogna de satt i kastet av karusellen i full fart.

En av de to ble kastet ut i lufta, mens den andre ble sittende fastklemt under vogna.

Operert for brystskader Daily Mail melder at Danny Keogh ligger på intensivavdelinga etter å ha blitt operert på grunn av armbrudd, ribbeinsbrudd og brystskader. Conor Baker ble behandlet for en brukket nese og noen ødelagte tenner.

Hele hendelsen ble fanget på video av en tilskuer. Videoen som du kan se øverst i denne saken viser blant annet at vogna skyter fart vekk fra karusellen, kaoset som oppsto i etterkant og hvordan en av 16-åringene ble liggende fastklemt i store smerter.

Karusellen var full av henrykte barn da ulykken skjedde, og foreldrene kom fort til sine barn for å berolige dem da karusellen stoppet.

- Folk skrek og gråt Zimran Ilyas filmet hendelsen og sier til Caters News Agency at det utbrøt full panikk i fornøyelsesparken.

- Folk rundt meg skrek og gråt. Jeg kunne ikke tro det jeg så, sier han.

Karusellen hadde ikke kommet opp i toppfart da ulykken skjedde. Fornøyelsesparken beklager hendelsen, og direktør Kennedy Bates sier at han har holdt tett kontakt med de to 16-åringenes familier.

- Vi er helt knuste alle sammen. Jeg snakket med faren min, og han sier at i løpet av de 40 årene vi har vært i Leicester så har aldri noe som dette skjedd før. Vi er mest bekymra for guttene så klart og deres familier. Foreløpig er vi ikke helt sikre på hva som har skjedd, sier han.