Her blir turen til fornøyelsesparken et mareritt for Danny og Conor (16)

Tenåringene ble hardt skadd da vogna deres ble kastet av karusellen i full fart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De to 16-åringnee Danny Keogh og Conor Baker skulle ha en morsom dag i fornøyelsesparken Billy Bates i Leicester lørdag, men i stedet ble det en skremmende dag de seint vil glemme.

Da de to kjørte karusellen Mega Bounce Frog - som snurrer rundt og rundt i høy fart - ble nemlig vogna de satt i kastet av karusellen i full fart.

En av de to ble kastet ut i lufta, mens den andre ble sittende fastklemt under vogna.

Operert for brystskader Daily Mail melder at Danny Keogh ligger på intensivavdelinga etter å ha blitt operert på grunn av armbrudd, ribbeinsbrudd og brystskader. Conor Baker ble behandlet for en brukket nese og noen ødelagte tenner.

Hele hendelsen ble fanget på video av en tilskuer. Videoen som du kan se øverst i denne saken viser blant annet at vogna skyter fart vekk fra karusellen, kaoset som oppsto i etterkant og hvordan en av 16-åringene ble liggende fastklemt i store smerter.

Karusellen var full av henrykte barn da ulykken skjedde, og foreldrene kom fort til sine barn for å berolige dem da karusellen stoppet.

- Folk skrek og gråt Zimran Ilyas filmet hendelsen og sier til Caters News Agency at det utbrøt full panikk i fornøyelsesparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer