Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her blir Wallas (5) hentet i barnehagen

- Vi får ikke kontantstøtte om vi er hjemme med ham, fleiper matmor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Schæferen Wallas (5) har gått i barnehagen til Oslo Kennel og hundepark siden han var et halvt år gammel. Det koster matmor og matfar Bjørg og Arild Jakobsen cirka 3400 kroner i måneden å ha ham der.

- Vi får ikke kontantstøtte om vi er hjemme med ham, fleiper matmor Bjørg.

Hun mener det absolutt er verdt pengene å ha hunden i barnehage, mens hun selv og ektemannenn er på jobb.

- Han blir aktivisert i barnehagen, og sosialisert med andre hunder. Han logrer når vi leverer ham om morgenen - og når vi henter ham på ettermiddagen er han en sliten, men fornøyd hund. Og siden vi begge jobber fulltid, hadde ikke vi greid å aktivisert ham på samme måte, og derfor er barnehagen verd hver eneste krone, sier hun.

Du kan lese hele saken om Wallas og hundebarnehagen på Dagbladet Pluss (NB! Krever abonnement).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling