Adam Saleh:

Her blir YouTube-stjerna kastet av flyet: - Jeg begynner nesten å gråte

- Folkens, vi snakket et annet språk på flyet, og nå kastes vi ut, sier Saleh som filmer seg selv da han forlater flyet. 

SINT: YouTuber Adam Saleh snakket arabisk med sin mor under ombordstigning. I videoen hevder han at dette resulterte i at han ble kastet av flyet som skulle fra London til New York. Video: Twitter/ Adam Saleh Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha vært på turné i halvannen måned i Europa og Australia, skulle YouTube-stjerna Adam Saleh endelig komme hjem til sin mor i New York.

YouTuberen er fra New York, men har en mor som opprinnelig er fra Jemen. Før flyet fra London til New York lettet, ville han ringe sin kjære mor for å fortelle at han bare var noen timer unna.

Det som så skjedde, hadde han ikke forutsett.

- Rasister

I en video postet på Twitter står en fortvilt Saleh i midtgangen og protesterer mens han blir vist ut av flyet av personalet ombord.

- Andre passasjerer hørte at han snakket arabisk, og følte seg ubekvem og rapporterte det til flyvertene. Det resulterte at i han og en venn ble kastet ut av av kapteinen, sier norske Zain Waris, som var med på turneen til Saleh som DJ.

Waris var ikke på flyet, men forteller til Dagbladet at advokaten til Saleh er satt på saken. De vil saksøke flyselskapet, og forsøker nå å komme seg fra London med et annet selskap.

Kapteinen skal ha bedt de to gå ut av flyet for å prate med dem, og da de var ute, fikk de ikke komme tilbake på flyet. Årsaken skal ifølge YouTuberen være at andre passasjerer ble ukomfortable av at Saleh snakket arabisk på telefonen, og at to de snakket litt arabisk seg imellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer