Her bodde drapsofferet (58) og stesønnen sammen

Nå skal stesønnen være ettersøkt, mistenkt for drapet, etter at 58-åringen ble funnet forbrent like ved leiligheten de delte.

GJENNOMSØKES: Politiet gjennomsøker eiendommen der drapsofferet (58) og hans stesønn (23) skal ha disponert en sokkelleilighet. Politiet vil ikke kommentere om huset er å anse som et drapsåsted. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GJENNOMSØKES: Politiet gjennomsøker eiendommen der drapsofferet (58) og hans stesønn (23) skal ha disponert en sokkelleilighet. Politiet vil ikke kommentere om huset er å anse som et drapsåsted. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYER (Dagbladet): Levningene av 58-åringen ble funnet i et bål torsdag, så sterkt forbrent at det umiddelbart for politiet var umulig å fastslå identitet eller kjønn. Først etter en DNA-analyse av levningene ble det klart at det dreide seg om en 58-åring som opprinnelig er fra Bergen, men som har vært registrert bosatt i Øyer de siste årene.

Stesønnen i 20-årene, som ifølge VG er mistenkt i saken, er registrert på samme adresse i Øyer som stefaren det siste drøye året. Der skal de ha disponert en sokkelleilighet i et stort hus.

I dag har kriminalteknikere finkjemmet huset der de to skal ha bodd. Politiet ville i går ikke svare på om leiligheten er å anse som et drapsåsted.

Huset har E6 mellom Lillehammer og Øyer på ene siden, og flere kilometer med tett skog på den andre. Noen kilometer lenger opp i terrenget er turstien der mannen i 50-åra ble funnet torsdag.

De to har også bodd sammen under oppveksten til mannen i 20-årene, ifølge offentlige registere.

Vurderer etterlysning Mannen tidlig i 20-årene er nå ettersøkt igjennom politiets registre.

I en pressemelding i kveld klokken 19.45, melder politiet at mannen foreløpig kun er ettersøkt her i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer