Her bor Christoffers stefar

Bor fortsatt sammen med Christoffers mamma.

CAMPINGLIV: Ifølge et familiemedlem bor Christoffers mor og stefar og den lille babyen som ble født i januar i år i denne campingvogna et sted på Østlandet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
CAMPINGLIV: Ifølge et familiemedlem bor Christoffers mor og stefar og den lille babyen som ble født i januar i år i denne campingvogna et sted på Østlandet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor ble han dømt til seks års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge under særdeles skjerpende omstendigheter. Ifølge dommen skal mannen ha mishandlet sitt stebarn, åtte år gamle Christoffer fra Andebu i Vestfold. Gutten ble funnet død i sin seng 2. februar 2005. Han bodde sammen med sin mor (34) og den drapsdømte stefaren.

Tingretten slo fast at skadene var så alvorlige at gutten ikke kunne ha påført dem selv.

Stolte foreldre I januar ble paret foreldre til en gutt. I en lokalavis på Østlandet står paret fram med det nyfødte nyttårsbarnet — som kom tre uker før termin. Til avisa forteller de at de var på juleferie i campingvogna, da vannet gikk.

Kvinnen skilte seg med Christoffers far i 2000. Våren 2004 flyttet hun og sønnen sammen med 38-åringen, og giftet seg i desember samme år. Kort tid etter blir åtteåringen funnet død i sin seng med alvorlige hodeskader, blåmerker på flere steder på kroppen og med papir i nese og munn.

Dagbladet har i flere dager forsøkt å få kontakt med paret. De disponerer en leilighet i en by i Vestfold. Ifølge nære familiemedlemmer benytter de leiligheten lite. I stedet bor de i lange perioder i campingvogn på Østlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer