Her braser bildesperadoen inn i en gruppe syklister

Minst én drept under familie-sykkelstevne i Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er nyhetsbyrået AP som bringer det svært dramatiske bildet av en bil som smeller inn i en gruppe syklister.

Én person (34) ble drept og minst 14 personer ble skadet da bildesperadoen hamret inn i syklistene under et familiestevne i den mexicanske byen Matamoros søndag, ifølge nyhetsbyrået.

Ifølge avisa Valley Morning Star behandles fem personer på sykehus. De melder at to personer omkom i ulykken, men dette er ikke bekreftet.

Avisa skriver at føreren av bilen skal ha vært påvirket av både alkohol og narkotika da han braste inn i syklistene.

Ifølge det amerikanske nyhetsstedet Newschannel 5 forsøkte den påvirka sjåføren å kjøre forbi en politibil som eskorterte gruppen med syklister da han kjørte i dem.

De melder at hele fem personer har omkommet i ulykken, uten at dette heller er bekreftet.

HER GÅR DET FRYKTELIG GALT: Sjåføren av denne bilen meldes å være rusa på både alkohol og narkotika da han braste inn i gruppen med syklister under et sykkelstevne i den mexicanske byen Matamoros i går. FOTO: Jose Fidelino Vera Hernandez/AP
HER GÅR DET FRYKTELIG GALT: Sjåføren av denne bilen meldes å være rusa på både alkohol og narkotika da han braste inn i gruppen med syklister under et sykkelstevne i den mexicanske byen Matamoros i går. FOTO: Jose Fidelino Vera Hernandez/AP Vis mer
Her braser bildesperadoen inn i en gruppe syklister