Her bråstopper familieturen

Barn (2 og 4), mor (32) og bestefar (82) havnet midt i biljakt i Stjørdal.

FIRE TIL SYKEHUS:  Familiebilen stoppet her etter å ha blitt påkjørt bakfra av en stjålet bil i Stjørdal i formiddag. FOTO: TOR AAGE HANSEN.
FIRE TIL SYKEHUS: Familiebilen stoppet her etter å ha blitt påkjørt bakfra av en stjålet bil i Stjørdal i formiddag. FOTO: TOR AAGE HANSEN.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): To småbarn på to og fire var på en rolig biltur med mor (32) og bestefar (82) da tilværelsen ble snudd trill rundt med dunder og brak - bokstavelig talt.

Familiebilen ble påkjørt av en stjålet Volvo på flukt fra politiet i Sør-Trøndelag og kastet rundt og ut av veibanen på gamle E6 mellom Hommelvik og Stjørdal i formiddag.

Bilen landet på siden mot en lyktestolpe, om lag en kilometer sør for fylkesgrensa mellom Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag

Alle fire er kjørt til St. Olavs Hospital for sjekk, men ingen av dem skal være alvorlig skadd, ifølge operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag.

Blir jaget med hund Den stjålne bilen stoppet mot en bom en kilometer fra ulykkesstedet, og politi med hund lette ved 12-tiden etter tre personer som stakk av til fots.

Dramatikken startet under en fartskontroll ved Gjevingåsen på E6.

Fartskontroll - Klokka 10.13 stoppet våre folk en bil som kjørte for fort. Da våre tjenestefolk kom bort, satte bilen fart. Vår patrulje fulgte etter, men det var aldri mindre enn en kilometer mellom den stjålne bilen og politiets bil. Den stjålne bilen skal ha kjørt inn i tilhengeren til familiebilen, sier Berglund til Dagbladet.

Spesialenheten for politisaker har opprettet sak fordi ulykken skjedde under forfølgelse av politibil i utrykning.

To pågrepet To av de tre i den stjålne bilen, begge menn i 30-års alderen, ble pågrepet av politiets hundepatrulje ved 12.50-tiden.

- Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Vi leter fortsatt etter tredjemann, sier operasjonsleder Leif Berglund til Dagbladet ved 13.20-tiden.

Politiet vil foreløpig ikke kommentere vitneobservasjoner om at det skal ha vært våpen i bilen, som ble stjålet fra Klæbu i løpet av siste døgn

 BOM STOPP:  Ved denne bommen var det stopp også for den stjålne Volvo'en fra Klæbu. Tre mann stakk til fots - to var pågrepet av hundepatrulje en drøy time seinere.  FOTO: TOR AAGE HANSEN.
BOM STOPP: Ved denne bommen var det stopp også for den stjålne Volvo'en fra Klæbu. Tre mann stakk til fots - to var pågrepet av hundepatrulje en drøy time seinere. FOTO: TOR AAGE HANSEN. Vis mer