Her bråstoppet utdrikkingslaget

Brudgom (40) til sykehus etter fartsetappe i Stjørdal i formiddag.

 FØRSTE OG SISTE ETAPPE:  Like etter klokka 11 i formiddag stoppet utdrikkingslaget her - midt i dagens første etappe. Brudgommen, en 40 år gammel mann fra Selbu, er kjørt til St. Olavs Hospital med nakkesmerter. Rallysjåføren, en mann i 50-årene fra Orkdal, blir sjekket på legevakt i Stjørdal. Foto: TOR AAGE HANSEN.
FØRSTE OG SISTE ETAPPE: Like etter klokka 11 i formiddag stoppet utdrikkingslaget her - midt i dagens første etappe. Brudgommen, en 40 år gammel mann fra Selbu, er kjørt til St. Olavs Hospital med nakkesmerter. Rallysjåføren, en mann i 50-årene fra Orkdal, blir sjekket på legevakt i Stjørdal. Foto: TOR AAGE HANSEN.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet.no): Første post på dagens utdrikkingslag var en tur i en ekte rallybil med en ekte rallysjåfør for den bilinteresserte brudgommen (40) fra Selbu.

Utdrikkingslaget var over, bilen vraket og brudgommen på sykehus da klokka såvidt var passert 11 i formiddag.

Rallybilen, en Subaru WRX, skar av grusveien. slo kant i kant ned en seks-sju meter høy steinfylling og landet på taket.

Reddet av ramme
- Det er nok sikkerhetsramma inne i bilen som har gjort at sjåfør og passasjer tilsynelatende ikke har pådratt seg alvorlige skader.

- Hvis dette hadde vært en vanlig personbil, ville den vel havnet i kategorien for totalvrak, sier operasjonsleder Dag Hjulstad i Nord-Trøndelag til Dagbladet.

- Brudgommen er kjørt til St. Olavs Hospital i Trondheim. Han har klagd over nakkesmerter. Sjåføren blir sjekket på legevakt, sier Hjulstad.

Stuntet skjedde på en privat grusvei like ved motorsportbanen på Lånke i Stjårdal.

- Veien, som stopper i et pukkverk, var avstengt for andre under kjøringen i formiddag. Etterforskningen har ennå ikke avdekket om det er lov med slik kjøring her, sier operasjonsleder Hjulstad.
- Det skulle vel gå fort
Politiet vet ikke hvor stor fart rallybilen hadde da den mistet veigrepet og skar ut mot høyre i en slak venstresving.

- Men poenget var vel at det skulle gå fort, legger operasjonslederen til.

Utdrikkingslaget fra Selbu hadde leid en erfaren rallysjåfør, en mann i 50-årene fra Orkdal, som eier bilen.

Politiet understreker at både sjåfør og brudgom var edru under formiddagens stunt, og at ingen av de andre i utdrikkingslaget ble skadd.