Her bryter skilsmisse- advokaten seg inn i huset

Og tar med seg klientens katt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Raymond Van Arnam er dømt til 30 dagers fengsel og 5000 dollar i erstatning, etter at han sparket inn døra til klientens eksmann.

Van Arnam var hyret av Melissa Stonecipher, for å hente ut eiendelene som sto hjemme hos klientens eks-kjæreste, Anthony Stonecipher. Da Anthony forlot huset, etter å ha kranglet med advokaten, sparket Van Arnam inn døra hans og marsjerte inn i huset.

Sammen med klienten, fjernet de en rekke gjenstander fra huset. Men det mest oppsiktsvekkende øyeblikket er kanskje da Melissa Stonecipher og Van Arham står tett omslynget i huset de har brutt seg inn i, og holder rundt hverandre.

- Jeg ble irritert over det han gjorde mot klienten min. Han oppførte seg som en pøbel, sier Van Arnam til ABC News.

- Melissa ble svært opprørt og alt jeg prøvde å gjøre, var å roe henne ned. Jeg ville forsikre henne om at alt kom til å bli bra. Det var alt, er Van Arnams forklaring på den 30 sekunder lange klemmen.

Anthony Stonecipher sier han ble svært overrasket da han skjønte hva som hadde skjedd.

- Jeg ble helt forfjamset over at en advokat - av alle folk - kan se helt bort fra loven og ta saken i egne hender. Van Arnam har fått lov til å sone fengselsstraffen i helgene, slik at han kan fortsette å praktisere som skilsmisseadvokat.