Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her danser han på taket etter å ha satt fyr på huset til eksen

Arrestert etter å ha ertet på seg både politi- og brannvesen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hendelsen skjedde i Indianapolis i Indiana i USA mandag formiddag, ifølge lokalt politi.

I videoen ser man den 25-årige mannen hisse på seg både politi- og brannstyrker etter han angivelig har satt fyr på huset til eks-kjæresten og klatret ut på taket. Han nekter å komme ned, begynner å danse, samt kaste løse gjenstander rundt.

- Brannmannskapene forsøkte to ganger å hjelpe han ved å sette opp en stige, men han sparket den vekk, og kom med bisarre uttalelser, uttaler polititjenestemann Kendale Adams.

Viftet med kniv
I forkant av ildpåsettelsen skal han først ha kollidert bilen tilhørende sin tidligere kjæreste inn i et gjerde, før han ble observert sittende i oppkjørselen hennes i en hagestol viftende med en stor kniv, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Politiet slo alarm etter at gjerningsmannen løp inn i huset, og tykk røyk ble observert kort tid etterpå. Forsterkninger fra SWAT og brannmannskaper ble tilkalt.

Fraktet til sykehus
25-åringen ble pågrepet i det han tok seg ut gjennom et vindu og startet å danse, tilsynelatende for å provosere nødetatene, som deretter brukte en strømpistol og gummikuler for å legge han i bakken.

Eks-kjæresten var ikke hjemme da hendelsen fant sted, og ingen andre personer ble skadd. Mannen ble fraktet til et sykehus for både en mental og fysisk helsesjekk, ifølge lokale medier.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!