Her danser han på taket etter å ha satt fyr på huset til eksen

Arrestert etter å ha ertet på seg både politi- og brannvesen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hendelsen skjedde i Indianapolis i Indiana i USA mandag formiddag, ifølge lokalt politi.

I videoen ser man den 25-årige mannen hisse på seg både politi- og brannstyrker etter han angivelig har satt fyr på huset til eks-kjæresten og klatret ut på taket. Han nekter å komme ned, begynner å danse, samt kaste løse gjenstander rundt.

- Brannmannskapene forsøkte to ganger å hjelpe han ved å sette opp en stige, men han sparket den vekk, og kom med bisarre uttalelser, uttaler polititjenestemann Kendale Adams.

Viftet med kniv
I forkant av ildpåsettelsen skal han først ha kollidert bilen tilhørende sin tidligere kjæreste inn i et gjerde, før han ble observert sittende i oppkjørselen hennes i en hagestol viftende med en stor kniv, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Politiet slo alarm etter at gjerningsmannen løp inn i huset, og tykk røyk ble observert kort tid etterpå. Forsterkninger fra SWAT og brannmannskaper ble tilkalt.

Fraktet til sykehus
25-åringen ble pågrepet i det han tok seg ut gjennom et vindu og startet å danse, tilsynelatende for å provosere nødetatene, som deretter brukte en strømpistol og gummikuler for å legge han i bakken.

Eks-kjæresten var ikke hjemme da hendelsen fant sted, og ingen andre personer ble skadd. Mannen ble fraktet til et sykehus for både en mental og fysisk helsesjekk, ifølge lokale medier.