Her danser stortingspolitikeren

Jette F. Christensen (Ap) debuterer som musikkvideobabe.

SVINGER SEG: Jette F. Christensen debuterer som danser i videoen «Big Girl (In All The Right Places)» av bandet Empty Bottles Broken Hearts. Foto: Skjermdump fra youtube.com
SVINGER SEG: Jette F. Christensen debuterer som danser i videoen «Big Girl (In All The Right Places)» av bandet Empty Bottles Broken Hearts. Foto: Skjermdump fra youtube.comVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åringen fra Egersund er egentlig vara-representant til Stortinget i inneværende periode, men fikk plass i september 2010, da Per Rune Henriksen ble statssekretær i Olje- og Energidepartementet.

Nå har hun også debutert som dansende blikkfang i musikkvideoen «Big Girl (In All The Right Places)» av bandet Empty Bottles Broken Hearts, skriver NRK.

Se hele videoen her.

- Dette er folk jeg kjenner. Det var en fin opplevelse å være med, og jeg er glad for å kunne hjelpe, sier Christensen til Dagbladet.

Hun er selv musikkinteressert, og har arrangert konserter og jobbet bak kulissene i Bergens rockemiljø da hun jobbet der.

- Jeg har en forkjærlighet for gammel country og rockabilly. Hadde jeg ikke likt musikken, ville jeg ikke vært med i videoen, sier hun.

Selv om debuten som musikkvideobabe ga mersmak, har Christensen ingen planer om flere danseopptredener foran kamera.

- Hehe. Det var kjekt å kunne bidra, men jeg tror det blir med den opplevelsen, sier hun.