Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her denger fengselsbetjenten James' hode i betongveggen

Er nå siktet for legemsbeskadigelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En fengselsbetjent ved Marion County politikontor i Florida har blitt siktet for legemsbeskadigelse etter hard behandling av en fange i oktober i år.

La selv ut video Arresterte James Ducksworth var på politikontoret i vente på transport til fengselet, da hendelsen skjedde.

Politiet har selv lagt ut en video som viser hvordan fengselsbetjenten brutalt smeller Ducksworths hode i veggen.

Fengselsbetjenten har i ettertid forklart at han gjorde det fordi Dukcsworth spyttet mot hans kollega. Men fra videoen ser det heller ut som om Ducksworth prøver å blåse ut et hår eller noe han har i munnen.

Fengselsbetjenten presser så Ducksworths hode mot veggen og holder på nakken hans.

Suspendert uten lønn Etter hendelsen ble betjenten arrestert og siktet, og han måtte tirsdag møte for fengsling. Fengselsbetjenten var bak murene i 12 minutter før han ble løslatt mot kausjon.

- Ansatte ved Marion County politikontor er forventet, og nødt til, å ha det høyeste nivå av integritet og tilregnelighet i sin behandling av folket. Det gjelder også fanger som sitter inne i Marion County Jail, sier sheriff Chris Blair til Ocala Post.

Betjenten er suspendert uten lønn fram til straffesaken mot ham er ferdig.