Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her dreper Santre (15) ei småbarnsmor for 1800 kroner

Det sjokkerende leiemordet ble filmet.

SJOKKERENDE: Helt uberørt skyter 15 år gamle Santre en 26 år gammel småbarnsmor. Foto: Metropolitan Police
SJOKKERENDE: Helt uberørt skyter 15 år gamle Santre en 26 år gammel småbarnsmor. Foto: Metropolitan Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Santre Sanchez Gayle drepte i mars i fjor småbarnsmora Gulistan Subasi (26). Drapet ble tatt opp av et overvåkningskamera og viser Santre, som var 15 år da drapet ble utført, rolig gå opp til døra og ringe på, før han skyter og dreper kvinnen.

BBC har lagt ut den grufulle videoen på sine nettsider.

Politiets etterforskning avdekket at Santre overhodet ikke hadde noen kjennskap til kvinnen han drepte, som var mor til en liten gutt. Politiet hadde problemer med å skaffe fellende bevis mot 15-åringen, men da han satt i varetekt avslørte han seg selv.

Helt uten anger skrøt han av ugjerningen til andre innsatte, som brøt koden som vanligvis gjelder blant innsatte om å ikke tyste. Dermed fikk politiet bevisene de trengte for å få ham dømt.

Det viste seg at det var et bestillingsdrap, der Santre fikk 200 pund (omlag 1800 kroner) for å skyte Gulistan Subasi. Han er den yngste personen som er dømt for et leiedrap i Storbritannia noensinne.

Den 26 år gamle kvinnen var i London for å feire sin sønns bursdagen. Noen få dager seinere skulle hun reise hjem til Tyrkia for å gifte seg.

Kvinnens tidligere kjæreste ble frifunnet for å ha bestilt drapet, da det var umulig å bevise hvem som betalte 15-åringen pengene.

Gulistan Subasi døde i sin mors armer, som fortalte følgende til politiet om tiden etter drapet på dattera:

- Jeg er knust. De som ikke har mistet et barn kan umulig sette seg inn i hvordan det føles. Jeg mistet barnet mitt da hun var veldig ung. Hvis du sammenligner livet med årstidene, mistet jeg henne i begynnelsen av våren. Hun ble drept foran øynene mine og det har ødelagt livet mitt og helsa mi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media