Her dreper taggeren Felipe (38) politimenn på T-banen

Overvåkningvideo viser dramaet da to ble drept og åtte skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): To mennesker ble drept og minst åtte skadd da Felipe Hernandez Castillo (38) gikk amok med pistol på en av Mexico Citys travleste t-banestasjoner i går kveld.

De dramatiske opptakene fra et overvåkningskamera viser hvordan 38-åringen skyter mot flere personer på perrongen før han tar seg inn i ei t-banevogn og fortsetter skytingen.

Opptakten til blodbadet skjedde da en politimann stoppet Castillo fordi han skrev grafitti på en vegg. «Este gobierno de criminales» - «denne regjeringen av kriminelle», var mannens budskap, ifølge CNN.

Midt i rushtida flykter passasjerene i panikk mens 38-åringen skyter mot en politimann. Seinere blir en sivilkledd mann nærmest henrettet på perrongen da han gjentatte ganger prøver å overmanne Castillo, mens den uniformerte politimannen ligger død med ansiktet i perrrongen noen meter unna . Flere andre blir truffet da Castillo fyrer av våpenet vilt rundt seg.

- Skytingen startet like etter at toget kom inn på stasjonen. Denne mannen begynte å rope «jeg har ikke noe imot dere, dette er mot myndighetene», forteller et øyenvitne til nyhetsbyrået AP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer