Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her eksploderer den gigantiske nyttårsanda foran sjokkerte tilskuere

Den taiwanske arrangøren legger seg flat og lover granskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nyttårsfeiringen ble ikke som planlagt for tusenvis av mennesker i Taiwan, som hadde gledet seg til å oppleve den forvokste gule badeanda.

Gummianda, som er 18 meter høy, var en av attraksjonene nede ved havna, men få timer før det nye året eksploderte den av uforklarlige grunner, melder nyhetsbyrået AFP.

Den gule gummianda ble opprinnelig laget av den nederlandske kunstneren Florentijn Hofman i 2007 og den har siden turnert verden. Kunstnerens håp er at den forvokste badeleken skal føre folk sammen.

- Vi vil beklage til alle fans av den gule gummianda. Vi vil nå undersøke hvordan dette kunne skje, sier arrangør Huang Jing-tai til AFP.

Det er ikke første gang at en av de gule gummiendene får problemer. I fjor høst ble først en av de gule endene tvunget på land på grunn av en tyfon, mens et jordskjelv ødela strømforsyningen til en annen, noe som gjorde at den klappet sammen.

Endene er svært populære og anda i Kaohsiung i Taiwan, som ble offer for tyfonen, ble sett av fire millioner i løpet av en måned.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media