Her er Årets bil-kandidatene

Stem på din favoritt!

TOYOTA PRIUS: Nye Toyota Prius er en av kandidatene til Årets bil 2010-tittelen. Den populære hybridbilen har solgt svært godt siden introduksjonen av den nye modellen. Foto: AP/Shizuo Kambayashi
TOYOTA PRIUS: Nye Toyota Prius er en av kandidatene til Årets bil 2010-tittelen. Den populære hybridbilen har solgt svært godt siden introduksjonen av den nye modellen. Foto: AP/Shizuo Kambayashi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Dette er kandidatene som er valgt ut til Dagbladets kåring av Årets Bil i Norge 2010. Samtlige er nye modeller og lansert  her i landet i inneværende kalenderår. Biler som har gjennomgått såkalte «facelifts» (moderate kosmetiske/tekniske endringer) kvalifiserer ikke til deltakelse. Kandidatene må også være i ordinært salg på det norske markedet.

Du finner avstemmingsskjemaet nederst i denne artikkelen.

AUDI A5 SPORTBACK: Sporty femdørs familie-Audi, også som kabriolet. Forbruk fra 0,52 og CO2 fra 137 gr/km. Prislappen starter på 405 000 - minste motor på 160 hk.

AUDI TT-RS: Råtass med 340 hk, 4X4, 0 til 100 på 4,6 sekunder, toppfart 280 km/t. Bil for entusiaster som ikke har miljøvern øverst på lista. Pris fra en mill.

BMW X1: Eksklusiv baby-SUV med  folkelige prislapper. Starter på 360 000 med forhjulsdrift og rett under 400 000 med 4X4-drift. Motorer fra 136 hk.

BMW Z4: Tysk roadsterfristelse som byr på masse kjøreglede og ditto CO2. Prisen starter på  540 000 og hestene på 204. Begge kan økes betydelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer