Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her er årets største hasjbeslag

Fant 155 kilo hasj i lastebil i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tollvesenet har avdekket det største hasjbeslaget i Norge så langt i år, på kaia i Oslo. 155 kilo hasj og 10 kilo amfetamin ble funnet i en trailer 7. april, ifølge NRK.


- Tollvesenet kontrollerte en nederlandskregistrert trailer som sto parkert på kaia, og fant to store bager. Til sammen inneholdt de 155 kilo hasj og 10 kilo amfetamin, opplyser kontorsjef på kontrollkontoret i Tollvesenet region Oslo og Akershus, Paul Ask, til Dagbladet.no.

Dette er det største hasjbeslaget som er gjort i Norge hittil i år.

- Det er et betydelig beslag. Hittil i år hadde vi beslaglagt 79 kilo hasj før dette, sier Ask.

Lastebilens sjåfør, en 39 år gammel nederlandsk statsborger, ble pågrepet etter beslaget.

- Mannen erkjente forholdet under fengslingsmøtet, sier fungerende politiinspektør Gunnar Thoresen i Oslopolitiets seksjon for organisert kriminalitet i Oslo.

155 KILO HASJ: Tollvesenet gjorde et betydelig hasjbeslag i en nederlandsk lastebil tidligere denne uka. Her er en av bagene med hasj, som ifølge vekta veier 82,7 kilo. Foto: TOLLVESENET
155 KILO HASJ: Tollvesenet gjorde et betydelig hasjbeslag i en nederlandsk lastebil tidligere denne uka. Her er en av bagene med hasj, som ifølge vekta veier 82,7 kilo. Foto: TOLLVESENET Vis mer
image: Her er årets største hasjbeslag
PARKERT LASTEBIL: Lastebilen der beslaget ble gjort, sto på kaia i Oslo.
TO BAGER: Lastebilsjåføren hadde to slike bager fulle av narkotiske stoffer i lasten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media