Her er bildene som får Arbeidstilsynet til å grøsse

Uten noen form for sikring jobbet to mann 10-12 meter over bakken, på et speilglatt, bratt tak i Kristiansand. Nå blir det oppvask.

LIVSFARLIG: Helt uten noen form for sikring, ligger sønnen til eieren av rivefirmaet på
knærne på det såpeglatte taket og strever med å løsne en skrue. Han er i
livsfare og ville ha deiset rett i bakken 10-12 meter under dersom han
hadde mistet fotfestet. Den glatte plastdrakta hadde gitt ham ekstra fart
nedover taket.
Foto: Eivind Pedersen
LIVSFARLIG: Helt uten noen form for sikring, ligger sønnen til eieren av rivefirmaet på knærne på det såpeglatte taket og strever med å løsne en skrue. Han er i livsfare og ville ha deiset rett i bakken 10-12 meter under dersom han hadde mistet fotfestet. Den glatte plastdrakta hadde gitt ham ekstra fart nedover taket. Foto: Eivind Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Arbeidstilsynet ga øyeblikkelig ordre om stans i arbeidet da de gjennom Dagbladet ble gjort kjent med det bokstavelig talt halsbrekkende prosjektet.

I tillegg ble kreftfremkallende asbestplater knust i fillebiter da de ble kastet i bakken - stikk i strid med lovverket som krever at asbest skal pakkes i to lag tykk plast når det skal fjernes.

Arbeidsgiveren sier at han er glad for at hans medarbeidere kom fra gårsdagen med liv og lemmer i behold. Den ene av arbeiderne er sjefens sønn. Den andre er også i hans nærmeste familie.

Tall fra Arbeidstilsynet viser at 49 personer person omkom i arbeidsulykker i fjor. Det er 11 flere enn året før.

Fyra hverandre oppDramatikken utspant seg på Tangen i Kristiansand i går ettermiddag. I forbindelse med riving av to gamle indistribygg foran det nybygdefasjonable leilighetskomplekset på Bystranda Aveny, holdt det på å gå helt galt.

Gutta i Kristiansand-firmaet Rive og Knuseservice A/S var på taket for å fjerne takplatene da de ga totalt blaffen i å sikre seg selv. I stedet oppildnet de hverandre til dumdristighet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer