Her er Cameron Diaz og Erik Solheim sammen

Erik Solheim er i godt selskap med holywoodstjerna Cameron Diaz om å være en av årets miljøhelter.

HELT: Skuespilleren Cameron Diaz er kåret til en av årest miljøhelter, og roses for sin innsats blant annet i en YouTube-video for å engasjere til miljøkamp. Foto: AP Photo
HELT: Skuespilleren Cameron Diaz er kåret til en av årest miljøhelter, og roses for sin innsats blant annet i en YouTube-video for å engasjere til miljøkamp. Foto: AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Tidligere denne måneden skrev Dagbladet at Time Magazine har kåret miljø- og utviklingsminister, Erik Solheim, til en av årets miljøhelter. Nå er magasinet klart, og 5. oktober kommer Time sitt "Heros of Environment"-magasin i hyllene.

Sammen med Obama-teamOg Erik Solheim er i godt selskap som miljøhelt. Blant andre vinnere finner vi hollywoodstjerna Cameron Diaz, samt president Barack Obamas miljøteam i regjeringen, innenriksminister Ken Salazar, energiminister Steven Chu, leder for klimaavdelingen, Carol Browner, og lederen for miljøbyrået (EPA), Lisa Jackson.

Her er Time sin listen over årets miljøhelter

I bladets innledningen skriver Time at: "Vi håper at våre miljøhelter vil bidra med inspirasjon og til handling. De er helter fordi de har bestemt seg for å oppdage hvilke muligheter dette er." Diaz drar ikke ned på do

Superstjerna Cameron Diaz er oppført på listen over miljø-visjonærer og ledere. Time skriver at Diaz ikke bare er en dum kjendis som snakker om miljøet, men at hun stiller også spørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer