Her er Dagbladets redaksjonelle årsregnskap 2016

Dette er vi stolte av i året som gikk.

SKUP-SEIER: Champisen sprutet og stemningen sto i taket da Dagbladet i april 2016 vant Skup-prisen for beste gravejournalistikk for tredje året på rad. Foto: Gard L. Michalsen /Medier24
SKUP-SEIER: Champisen sprutet og stemningen sto i taket da Dagbladet i april 2016 vant Skup-prisen for beste gravejournalistikk for tredje året på rad. Foto: Gard L. Michalsen /Medier24 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag besøker en tredel av Norges befolkning en av Dagbladets plattformer for å bli oppdatert, opplyst og underholdt.

I 2016 kom 703 000 av de 1,5 millioner besøkene via mobiltelefon, noe som gjør mobil til vår desidert største plattform. Størst vekst hadde vi imidlertid opplagsmessig. Da Mediebedriftenes Landsforening (MBL) presenterte fjorårets opplagstall 7. mars, var det med Dagbladet på topp som opplagsvinner.

I fjor økte vi opplaget med 3 807 eksemplarer.

Hvordan forklarer vi dette i et fallende papiravismarked? Mens papiropplaget fortsetter å falle, har flere lesere flyttet seg over digitalt til Dagbladet Pluss og E-avisa. På ett år har antallet abonnenter på Pluss doblet seg, slik at ved utgangen av fjoråret var antallet Pluss-abonnenter 29 071.

- Det viktige er at vi skal være der leserne er, og det er først og fremst på digitale flater, sa sjefredaktør John Arne Markussen da opplagsseieren var et faktum.

De siste årene har Dagbladet gått i bresjen for å levere våre lesere kvalitetsjournalistikk med en rekke prosjekter som har satt dagsorden i norsk offentlighet. 2016 er intet unntak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer