SISTE SPOR: Politiet går ut med de siste bildene av savnde Nathalie. Hun har vært savnet siden lørdag. Foto: Politiet
SISTE SPOR: Politiet går ut med de siste bildene av savnde Nathalie. Hun har vært savnet siden lørdag. Foto: PolitietVis mer

Her er de siste bildene av Nathalie (21) før hun forsvant

Det har gått seks døgn siden noen sist så 21 år gamle Nathalie fra Eksjø i Sverige.

Politiet har iverksatt et omfattende søk etter savnede Nathalie. Forsvaret bidrar med 60 soldater, og flere hundeførere, sjøredningsselskapet og Missing People-enheten deltar i søket.

Nå slipper politiet i Sverige de siste kjente, bildene av henne i håp om at det kan bidra til en løsning i saken. De er tatt ved lunsjtider samme dag hun ble meldt savnet, i hjemstedet Eksjø.

Hun er kledd i en svart jakke, håret er oppsatt og hun har en Adidas-sekk på ryggen.

- Vi håper dette bidrar til at vi får inn flere vitnebeskrivelser. Alt er av interesse, sier pressetalsperson Erik Terneborn i politiet til Aftonbladet. På hjemmesiden til politiet presiseres det at de først og fremst er ute etter vitner som har sett henne etter klokka 11.30 lørdag.

ADIDAS-SEKK: Politiet ber vitner som kan ha sett Nathalie melde seg. Foto: Politiet
ADIDAS-SEKK: Politiet ber vitner som kan ha sett Nathalie melde seg. Foto: Politiet Vis mer

Sendte SMS

Nathalie ble meldt savnet klokka 21 lørdag 15. desember. Da skulle hun ha vært på besøk hos broren i Malmö.

Hun fikk en melding av broren ved tolvtida, da han ville sjekke at hun hadde kommet seg på toget. Da skal hun ha svart at hun var på toget.

Siden har ingen hørt fra henne.

Kvelden før hadde Nathalie vært på julebord.

- Hun hadde vært på fest, så han ville sjekke om hun var våken. Da fikk han til svar at hun var på toget, og at de ses snart, forteller søsteren Sussie til Aftonbladet.

Politiet har konstatert at Nathalie kjøpte en togbillett til Malmö, men det er foreløpig uklart om hun faktisk gikk på toget, ettersom billetten ikke er skannet inn.

- Alt er borte

- Hun hadde lagt fram klær som hun skulle ha med seg. Alt er borte. Klærne, toalettmappa og tannbørsten. Ingenting er i leiligheten hennes, forteller søsteren.

Toget skulle være framme kvart på ett lørdag ettermiddag, men Nathalie dukket aldri opp som avtalt hjemme hos broren.

- De skulle på restaurant og spise middag. Hadde hun mistet toget hadde hun jo kunnet sende en melding og forklare det. Alt er så merkelig, sier søsteren.

SAVNET: Nathalie har vært savnet i seks døgn. Politiet har undersøkt om hun kan ha blitt kidnappet, men de mener denne teorien er svekket. Foto: Politiet
SAVNET: Nathalie har vært savnet i seks døgn. Politiet har undersøkt om hun kan ha blitt kidnappet, men de mener denne teorien er svekket. Foto: Politiet Vis mer

Kidnapping-teori

Tirsdag morgen innledet politiet en etterforskning med utgangspunkt i kidnapping. De kan nå opplyse at denne teorien er svekket.

- Etterforskningen er ikke nedlagt, men bildet på hva som har skjedd har blitt tydeligere. Nå er hovedsporet at hun ikke har blitt utsatt for noe kriminelt, sier Terneborn.

Av hensyn til de pårørende vil ikke politiet kommentere detaljene i saken ytterligere.