Her er de skjulte pyramidetoppene

Terje Gunnerød ruver over alle nordmenn i World Games-pyramiden. Mens de fem verdenslederne fronter selskapet, holder mektige toppene i selskapet en lav profil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gunnerød er den nordmannen som står lengst oppe i pyramiden, og skal ha rekruttert Tor Einar Olaisen inn i systemet. Han ble tidlig brukt i markedsføringen av World Games. På medlemmenes nettsider fortelles det hvordan Tønsberg-gutten gikk fra å være arbeidsledig og fraskilt til å finne lykken med World Games.

«De dårlige tider er nå over for godt, og dagens Terje Gunnerød retter stor takk til WGI. - Jeg startet den 24. april 2001, og jobbet utrolig hardt de første 3 månedene. Jeg satt i telefonen døgnet rundt, og snart gikk det opp for meg at det kunne være gullegget jeg hadde lett etter. Fra da av har ting rullet som en snøball, men da min første sjekk kom fra WGI hang jeg etter fortenna. Namsmannen hadde tatt pant i huset der hvor ekskona og mine to barn bor, og allerede lagt det ut for salg. Du kan trygt si at pengene fra WGI kom langt inn i ellevte time, forklarer Terje.»

Kan ikke betale

Men selv om Gunnerød hevder å ha blitt rik på World Games, er det få spor etter pengene i Norge.

I skattelistene for 2002 står han oppført med inntekt på 1,2 millioner kroner, men i 2003 er registrert inntekt i Norge null. Til tross for millioninntekten i 2002, fikk han en betalingsanmerkning på over 110 000 kroner i februar 2003.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer